Mario Ruiz Photography - Trouwfotograaf en Bruiloft fotograaf Nijmegen en heel Nederland - logo

Ervaringen Mario Ruiz Fotografie

Testimonial couple

Lente & Fred

"Liefste Mario, bedankt voor de foto's van onze trouw. We zijn er echt ongelooflijk blij mee! Ze brengen ons volledig terug naar het moment en alle emoties, waardoor we onze dag weer helemaal herbeleven en er van kunnen genieten.We willen je nog eens heel erg bedanken voor je enthousiasme en aangename manier van werken. Net als veel van onze gasten vonden we het heel fijn dat je op ons trouwfeest was. En we vinden de foto's prachtig 😁! Veel lieve groetjes".

5 ster
Testimonial couple

Christine & Rob

“Bijzondere momenten leg je vast met foto’s. Maar hoe vang je het gevoel, de emotie van je trouwdag in beelden? Gelukkig kwamen we uit op de prachtige website van Mario Ruiz. Hij heeft onze trouwdag op een prachtige manier in beeld gebracht: de juiste momenten weten te vangen in beelden. Hij is erin geslaagd om de emoties vast te leggen en uiteindelijk hebben we een zeer sfeervolle en geweldige reportage van deze hele bijzondere dag. Een blijvende herinnering van de mooiste dag van je leven. We hebben de hele dag samen met Mario opgetrokken. Niet alleen een goede fotograaf maar ook iemand die rust weet te brengen op een dag die alles behalve rustig is. Daarom vonden we het ook heel fijn dat hij zowel in de voorbereidingen naar de dag toe, als op de dag zelf duidelijke aanwijzingen gaf en meedacht over onze huwelijksdag en de daarbij behorende foto’s. Hij had zijn zaken goed voor elkaar: op ieder moment van de dag was hij paraat met de camera’s. Het aanleveren van de foto’s ging ook vlekkeloos. Gewoon top! Mario ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking!”

5 ster
Testimonial couple

Mieke & Sjors

Wij wilden juist een fotograaf die de spontane momenten én de sfeer van de dag kon grijpen. Iemand die de liefde snapt en daarom weet wanneer hij waar moet zijn met z'n camera. In Mario vonden we de perfecte persoon. Het gevoel dat we hadden bij die dag hebben we nu, drie jaar na onze bruiloft, nog altijd als we ons trouwalbum openslaan.

5 ster
Testimonial couple

Linda & Jakob

Mario heeft onze bruiloft fantastisch vastgelegd. Zijn foto's zijn zowel romantisch als puur, zowel speels als mysterieus. Het was daarnaast ook erg prettig om met Mario samen te werken. We zouden hem iedereen aanraden.

5 ster
Testimonial couple

Annabelle & Philliep

"We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen voor ons huwelijk! Mario heeft prachtige foto’s gemaakt van ons, onze dierbaren en heeft bovenal de sfeer van de dag in zijn foto’s volledig weergegeven. Iedere keer als we de foto’s bekijken zien we nieuwe details & krijgen we een lach op ons gezicht. Naast een fantastische fotograaf is Mario ook een fijn en mooi mens. We bevelen deze fotograaf dan ook zeker aan. :-) Dank Mario!"

5 ster
Testimonial couple

Edgar

Mario is een topfotograaf met een kenmerkende eigen stijl. Hij heeft prachtige foto's gemaakt tijdens de fotoshoot van Lievekamp Advocaten. Je kunt goed met hem samenwerken en we zijn erg blij met het resultaat! Hartelijke groet, Edgar Verstijnen Lievekamp Advocaten

5 ster
Testimonial couple

Ana

"Mario heeft een aantal belangrijke en emotionele momenten van mijn leven vastgelegd. De kwaliteit van zijn fotografie, zijn artistieke zelf, zijn hartelijke persoonlijkheid maken van een fotoshoot met hem een unieke ervaring. Hij ziet razendsnel wat belangrijk is en weet dit precies vast te leggen zonder dat je het in de gaten hebt, waardoor het resultaat niet alleen prachtig is, maar heel natuurlijk, heel echt. Ik zou het liefst een wekelijkse fotoshoot willen inplannen."

5 ster
Testimonial couple

Floor & Collin

Heel fijne fotograaf om contact mee te hebben, voorbespreking was ongedwongen en prettig. Op de dag zelf ving hij heel mooi de sfeer in prachtige beelden zonder ooit in de weg te zitten bij de ceremonie. Kijk met veel plezier de foto's regelmatig terug, hij heeft de liefde heel mooi weergegeven in beeld.

5 ster
Testimonial couple

Gemke

Mario heeft voor Bert en mij onze mooiste dag in ons leven vastgelegd, onze bruiloft, door middel van een onvergetelijke bruidsreportage. Met gevoel, betrokkenheid, met passie en toch onzichtbaar, dat is zoals we Mario hebben leren kennen. Hij wist wel precies dát moment te pakken en vast te leggen op de gevoelige plaat. De foto's zijn precies wat die dag was, heel veel liefde, maar ook leed. Hij legde 'het leven' vast! Een fotoshoot van Mario zouden we écht aan iedereen aanraden.

5 ster
Testimonial couple

Gemke & Bert

"Vanaf het eerste moment dat we met Mario contact hadden voelde het warm, liefdevol en eigen. Betrokken, maar onzichtbaar en op gepaste afstand, weet hij met zijn gave precies díe momenten vast te leggen die er echt toe doen. Hij kan exact de sfeer vangen en omzetten naar een beeld van een bijzondere dag of gebeurtenis. Mario heeft onze dierbaarste momenten omgezet in eerlijke, prachtige tastbare beelden, waar het lief, het leed en het leven van afspat. Wij zijn intens dankbaar dat hij onder andere aanwezig was bij ons huwelijk, maar later nog eens bij een bijzonder familiemoment met mijn ouders".

5 ster
Testimonial couple

Marlijn & Juriaan

Mario heeft met zijn lens onze dag treffend in beeld gebracht. Ongelooflijk hoe hij steeds op de juiste momenten op precies de juiste plek stond om het moment vast te leggen, terwijl hij onzichtbaar leek. Daarmee houdt hij onze herinneringen levend. Goud waard! Dank lieve Mario!

5 ster

Ben je klaar om het over je droombruiloft te hebben?