Testimonial couple

Gemke & Bert

"Vanaf het eerste moment dat we met Mario contact hadden voelde het warm, liefdevol en eigen. Betrokken, maar onzichtbaar en op gepaste afstand, weet hij met zijn gave precies díe momenten vast te leggen die er echt toe doen. Hij kan exact de sfeer vangen en omzetten naar een beeld van een bijzondere dag of gebeurtenis. Mario heeft onze dierbaarste momenten omgezet in eerlijke, prachtige tastbare beelden, waar het lief, het leed en het leven van afspat. Wij zijn intens dankbaar dat hij onder andere aanwezig was bij ons huwelijk, maar later nog eens bij een bijzonder familiemoment met mijn ouders".

5 ster
Testimonial couple

Lente & Fred

"Liefste Mario, bedankt voor de foto's van onze trouw. We zijn er echt ongelooflijk blij mee! Ze brengen ons volledig terug naar het moment en alle emoties, waardoor we onze dag weer helemaal herbeleven en er van kunnen genieten.We willen je nog eens heel erg bedanken voor je enthousiasme en aangename manier van werken. Net als veel van onze gasten vonden we het heel fijn dat je op ons trouwfeest was. En we vinden de foto's prachtig 😁! Veel lieve groetjes".

5 ster
Testimonial couple

Annabelle & Philliep

"We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen voor ons huwelijk! Mario heeft prachtige foto’s gemaakt van ons, onze dierbaren en heeft bovenal de sfeer van de dag in zijn foto’s volledig weergegeven. Iedere keer als we de foto’s bekijken zien we nieuwe details & krijgen we een lach op ons gezicht. Naast een fantastische fotograaf is Mario ook een fijn en mooi mens. We bevelen deze fotograaf dan ook zeker aan. :-) Dank Mario!"

5 ster
Testimonial couple

Marlijn & Juriaan

Mario heeft met zijn lens onze dag treffend in beeld gebracht. Ongelooflijk hoe hij steeds op de juiste momenten op precies de juiste plek stond om het moment vast te leggen, terwijl hij onzichtbaar leek. Daarmee houdt hij onze herinneringen levend. Goud waard! Dank lieve Mario!

5 ster
Testimonial couple

Linda & Jakob

Mario heeft onze bruiloft fantastisch vastgelegd. Zijn foto's zijn zowel romantisch als puur, zowel speels als mysterieus. Het was daarnaast ook erg prettig om met Mario samen te werken. We zouden hem iedereen aanraden.

5 ster
Testimonial couple

Mieke & Sjors

Wij wilden juist een fotograaf die de spontane momenten én de sfeer van de dag kon grijpen. Iemand die de liefde snapt en daarom weet wanneer hij waar moet zijn met z'n camera. In Mario vonden we de perfecte persoon. Het gevoel dat we hadden bij die dag hebben we nu, drie jaar na onze bruiloft, nog altijd als we ons trouwalbum openslaan.

5 ster
Testimonial couple

Christine & Rob

Pending

5 ster
Testimonial couple

Floor & Collin

Heel fijne fotograaf om contact mee te hebben, voorbespreking was ongedwongen en prettig. Op de dag zelf ving hij heel mooi de sfeer in prachtige beelden zonder ooit in de weg te zitten bij de ceremonie. Kijk met veel plezier de foto's regelmatig terug, hij heeft de liefde heel mooi weergegeven in beeld.

5 ster

Ben je klaar om het over je droombruiloft te hebben?