FAQ - Veelgestelde vragen

Ik neem mijn tijd met jullie om jullie op je gemak te laten voelen, zodat we voornamelijk heel veel lol zullen hebben tijdens de shoot. En wie vrolijk en ontspannen is staat naar mijn ervaring altijd mooi op de foto. De shoot is om te genieten van jullie twee samen, op jullie mooist. Geloof me, fotogeniek is stiekem iedereen, en ik zal zorgen dat ik jullie beste en mooiste momenten pak.

Als jullie hulp willen bij poseren voor de camera, dan zal ik jullie tips en trucs geven. Daar heb ik veel ervaring mee en ik zorg dan ook altijd dat het er natuurlijk blijft uitzien. Maar als jullie niet van poseren houden, dan is dat geen probleem en heb ik mijn manieren om jullie alsnog mooi te fotograferen. Ik wil vooral dat jullie ervan genieten!

Gelukkig is het me tot nu toe nooit overkomen dat ik een bruiloft niet kon fotograferen. Maar natuurlijk kan het onverhoopt altijd een keer gebeuren. In dat geval heb ik een uitgebreid netwerk van collega bruidsfotografen, die elkaar helpen in geval van nood. Er zal dus altijd een fotograaf op jullie bruiloft zijn. Ook zal ik in zo’n geval zorgen dat het iemand is die een gelijkwaardige kwaliteit en stijl heeft als die van mij. De foto’s die deze fotograaf maakt zal ik zelf (indien mogelijk) nabewerken en communicatie zal via mij blijven verlopen. Eventuele extra kosten zijn dan natuurlijk voor mijn rekening.

Twee dagen na de bruiloft krijgen jullie een preview van de foto’s. Na uiterlijk vier weken kunnen jullie alle foto’s bekijken en downloaden via mijn online galerij. Op ditzelfde moment verstuur ik de opdracht voor het mini-album naar de drukker en ontvangen jullie deze wanneer het binnen is.

Een proefsessie doe ik niet. Maar je kan altijd een pre-wedding session of engagement shoot boeken om bijvoorbeeld jullie save the date kaartje of uitnodigingen mee te maken.

Jazeker! Reizen voor mijn werk vind ik geweldig en ga dus graag met jullie mee. Indien het uiteraard te combineren is met mijn andere bruiloften en mijn gezin.

Jazeker! Reizen voor mijn werk vind ik geweldig en ga dus graag met jullie mee. Indien het uiteraard te combineren is met mijn andere bruiloften en mijn gezin.

Nee, op een bruiloft maak ik duizenden foto’s om er zeker van te zijn dat ik geen enkel moment mis. Maar ik lever natuurlijk alleen de foto’s die aan mijn kwaliteitseisen voldoen. Ik selecteer zorgvuldig de mooiste beelden en zorg daarbij dat het complete verhaal wordt verteld.

Dit is afhankelijk van het pakket dat jullie kiezen en dus het aantal uren dat ik op jullie bruiloft zal zijn. Gemiddeld kan je 30 a 40 foto’s per uur van mij verwachten.

Ik ben vanaf 6 uur te boeken en hou een maximum aan van 12 uur per bruiloft. Kijk hiervoor bij de uitleg over mijn pakketten om te zien welk pakket het beste bij jullie past. Let op: de uren zijn onafgebroken. Dit betekent dat ik tussentijds niet stop om op en later tijdstip weer terug te komen.

Zolang het niet langer dan een periode van 12 uur is, kan je altijd extra uren bij boeken bovenop je pakket. Ik reken dan een uurtarief van €175,- (excl. BTW) per extra uur.

Vul het contactformulier op mijn website in en ik zal zo snel mogelijk met jullie contact opnemen. Natuurlijk kan je ook direct naar mij mailen of bellen. We zullen dan een vrijblijvende afspraak maken om elkaar te leren kennen. Het is voor mij heel belangrijk dat jullie blij zijn met jullie keuze en zeker ervan zijn dat jullie mij op jullie belangrijkste dag erbij willen hebben. Als dit zo is, dan kunnen we de datum gaan vastleggen.

Wanneer jullie akkoord gaan met mijn algemene voorwaarden en de aanbetaling hebben voldaan, zal jullie boeking definitief zijn.

Voor mijn trouwfotografie gebruik ik twee identieke Sony A73 camera’s met een 35mm- en 85mm lens.

Nee, tijdens het fotograferen van bruiloften heb ik geen tijd om daarbij ook nog video’s op te nemen. Dit zou ten koste gaan van de kwaliteit van mijn werk.

Nee, helaas kan ik de foto’s niet voor altijd bewaren. Wel geef ik bij elk pakket de garantie dat ik jullie foto’s veilig en gegarandeerd 6 maanden bewaar. Hoe groter het pakket, hoe langer ik jullie foto’s zal bewaren.

De foto’s zullen worden afgeleverd op digitaal formaat in een online (privé) galerij. Jullie krijgen toegang hiertoe en kunnen alle foto’s vervolgens downloaden en eventueel laten afdrukken. Vanuit deze galerij kan je ook foto’s meteen delen met vrienden en familie.
Ook een fysiek album is mogelijk. Kijk voor meer informatie hierover op mijn albumpagina.

Jullie foto’s zouden eventueel voor promotie doeleinden van mijn bedrijf gebruikt kunnen worden. Willen jullie dit absoluut niet, laat mij dit dan weten en dan zal ik uiteraard jullie beslissing respecteren.

Ja hoor, ook voor deze shoots ben ik te boeken. In principe ben ik een fotograaf die voor alle mooie momenten in het leven te boeken is. Dus ook een save the date shoot, pre-wedding shoot of een familieshoot horen daarbij.

De coronacrisis heeft ons allemaal getroffen en het verzetten van bruiloften hoort er inmiddels helaas een beetje bij. Mochten jullie onverhoopt jullie bruiloft moeten verzetten, dan gaan we uiteraard samen kijken naar de mogelijkheden zodat ik alsnog op jullie bruiloft kan fotografen. Natuurlijk kan ik niet garanderen dat ik op een andere datum nog beschikbaar ben en het zal dan ook ruim van tevoren aangegeven moeten worden.

Door het voldoen van de aanbetaling maken jullie de boeking definitief. Vanaf dat moment ligt jullie datum vast en is deze gereserveerd in mijn agenda. Uiterlijk twee weken voor de datum van de bruiloft maken jullie het resterende bedrag over.

Jazeker die heb ik! Dit is het Legend pakket die beschreven staat op mijn website. Wil je meer informatie hierover, stuur mij dan een mailtje of bel me, dan zal ik je er alles over vertellen.

Ikzelf! Het sleutelen en knutselen aan alles wat met techniek te maken heeft, is naast design en fotograferen een van mijn andere grote passies.