Mario Ruiz Photography - Trouwfotograaf en Bruiloft fotograaf Nijmegen en heel Nederland - logo
Alles over trouwalbums

Luxe trouwalbums

Hier kun je een aantal redenen vinden om waarom je een trouwalbum van je bruiloft moet hebben!

Waarom een professioneel trouwalbum?

Is alle moeite en energie die je in de organisatie van je bruiloft stopt slechts voor een dag? Nee, zeker niet! Met trouwfotografie worden je meest waardevolle momenten vastgelegd. Maar het zou zonde zijn als jouw meest dierbare herinneringen vergeten worden doordat ze ergens op een oude harde schijf verdwijnen. De foto’s van de mooiste momenten van je leven verdienen het om tastbaar gemaakt te worden. Ze verdienen een bijzondere plek in je huis waar ze gezien en bewonderd kunnen worden. De plek die je foto’s verdienen is een prachtig handgemaakt album. Hieronder vind je waarom een trouwalbum een super goede investering is!

De nalatenschap

Weinig dingen bewaar je voor altijd. Weinig dingen doorstaan de loop der jaren. Een trouwalbum is een van die dingen die je jouw hele leven bewaart. Want wat is het geweldig als oma ons laat zien hoe knap ze was toen ze jong was en hoe mooi ze eruit zag op een van de mooiste dagen van haar leven. Een album is daarom een belangrijk stuk nalatenschap. Omdat een trouwalbum zo lang meegaat, misschien wel van generatie op generatie, moet deze van uitstekende kwaliteit zijn. Zo beleef je jouw trouwdag na jaren alsof deze gisteren plaatsvond, en bekijken kleinkinderen of andere familieleden later jouw trouwfoto's alsof ze er zelf een beetje bij waren. Een mooi trouwalbum is een familieschat.

Trouwfotograaf Nijmegen - Honig fabriek - Mario Ruiz Photography

Het is heel persoonlijk

Het trouwalbum wordt persoonlijk door mij ontworpen. Al mijn koppels zijn voor mij bijzonder en daarom krijgt elke stel een uniek ontworpen album. Bovendien kan het trouwalbum nog meer gepersonaliseerd worden. Denk hierbij aan opties voor papierkwaliteit, verschillende soorten kaft en kleuren, wel of geen beschermhoes, enzovoort.

Trouwfotograaf Nijmegen Mario Ruiz Bruidspaar met baby

Het is gemaakt door experts

Jullie trouwalbum wordt door echte professionals gemaakt. In zowel materialen, methoden als technieken worden de hoogste standaarden van kwaliteit gewaarborgd. Daardoor kunnen jullie gerust zijn dat jullie een product kopen die niet alleen mooi en persoonlijk is, maar ook een voorbeeld is van vakmanschap.

trouwfotograaf Nijmegen - Mario Ruiz - Trouwalbum - leer

Zeggenschap

Naast alle mogelijkheden tot personalisatie van jullie trouwalbum, hebben jullie altijd het laatste woord. Bij het maken van het album kunnen jullie bepalen wat er wel en niet in komt te staan. Zijn er foto's die niet mogen missen, of foto's die juist echt niet erin hoeven te staan? Al jullie wensen passen we toe tijdens de review sessie.

Het maakt het verhaal van jullie dag tastbaar

Als trouwfotograaf op jullie bruiloft heb ik alle belangrijke momenten meegemaakt en vastgelegd. Misschien zelfs momenten waar jullie zelf niet eens bij waren. Daarom is het voor mij de uitgelezen taak om ook jullie album te verzorgen. Het ontwerpen van het album is een complex proces waar ik alle kleuren, sfeer, details, compositie en chronologische volgorde van gebeurtenissen gebruik om een doordacht en samenhangend verhaal te maken.

trouwfotograaf Nijmegen - Mario Ruiz Photography - Bruid me album

Het album zelf maken kost zo veel tijd!

Het maken van jullie trouwalbum is, zoals ik al zei, een ingewikkeld proces. Gelukkig hoeven jullie daar niets van te merken. Het ontwerpen, ordenen, optimaliseren van foto's en de logistiek wordt helemaal voor jullie verzorgd. Het enige wat jullie doen is erbij zijn tijdens onze review-sessie van 1,5 uur, waar ik al jullie wensen op jullie album toepas.

Hij is prachtig!

Het trouwalbum is niet alleen gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. Hij is ook esthetisch gezien ook een kunstwerk. Hij is eenvoudig in zijn ontwerp, gebalanceerd, elegant en persoonlijk.

Wil je ook een bijzonder trouwalbum?

Laat het me weten!