Mario Ruiz Photography - Trouwfotograaf en Bruiloft fotograaf Nijmegen en heel Nederland - logo

Je zoektocht is over - Mario Ruiz Trouwfotograaf in Nijmegen en heel Nederland

Unieke en artistieke Trouwfotografie

Een goede trouwfotograaf in Nijmegen vinden is tegenwoordig best moeilijk. Er is een zee aan bruiloftsfotografen en hoe kies je dan de beste. Maar geloof mij, nergens ben je belangrijker dan hier. Voor niemand ben je zo belangrijk als voor mij. Laat me je vertellen waarom je hier aan het juiste adres bent!

Laat mij jou helpen om
elk detail te bewaren
van elk moment te genieten
Laat mij alle emoties vangen
en geniet zonder stress
Maak van jouw bruiloft
iets magisch!
Welkom, je hebt je bruidsfotograaf gevonden!

Mario Ruiz - Trouwfotograaf

Hoi, ik ben Mario. Trouwfotograaf uit Nijmegen, geboren in Guatemala, filmmaker, leraar, vader en veel meer. Je kunt hier mijn portfolio bekijken en hier veel meer lezen over mij. Maar deze website is niet gemaakt om het over mezelf te hebben. Hij is bedoeld om je te vertellen wat ik allemaal voor jou kan doen!

Show me!
01
Professionele fotografie - Zie er mooier uit dan ooit

Je hebt alles voor je bruiloft zorgvuldig verzorgd: je schoenen, de trouwjurk, de uitnodigingen, de bloemen, het eten, de bedankjes… alles! Je hebt er enorm veel werk en liefde ingestoken.
Misschien heb je veel gesport en ben je speciaal voor je bruiloft afgevallen. Al jouw harde werk verdient het om vereerd te worden. Jij verdient het beste! Jij verdient het om te stralen op jouw trouwdag. Geef dit een boost met trouwfotografie die ervoor zorgt dat elk detail een magazine post lijkt!

Bruid-op-een-berg-elopement
bruidspaar lacht naar elkaar
02
Geniet, zorgeloos!

Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor mij. De broche van oma die je draagt omdat zij niet meer aanwezig kan zijn, de schoenen die je zo lang en zorgvuldig hebt gezocht op Pinterest, de oldtimer waar je zo veel van houdt. Ik zal ze eren en mooi in beeld brengen… voor jou! De zekerheid en rust om te weten dat alle belangrijke momenten van je huwelijksdag worden vastgelegd is goud waard. Ruim van tevoren nemen we jouw plannen samen door, zodat het op de trouwdag zelf jouw enige verantwoordelijk is om te genieten. 100% zorgeloos.

Voor je bruiloft
Contactmomenten (1 tot 3
momenten)
Reservering van je trouwdatum
Online vragenlijsten
VIP advies en kortingen op
trouwleveranciers
Hulp met het plannen van je trouwdag
om de beste trouwfoto's te krijgen
Toegang tot exclusieve bruiloftstips
via mijn blog
Pakketten zijn inclusief reiskosten
en BTW
Tijdens je bruiloft
Journalistieke en artistieke stijl
Hulp met poseren als het
nodig is
De mogelijkheid om 2 shoots op
de dag te houden
Dagpreview als er tijd voor is
Hulp en tips voor groepsfoto's
Reserve apparatuur in geval van
schade
Gegarandeerd 30 tot 40 foto's per uur
Na je bruiloft
Preview van je bruiloft binnen
1 week
Mini-album of Fine-Art album gratis*
Galerij met wachtwoord online voor
3 maanden tot een jaar*
Een selectie van de beste foto's
afgedrukt*
Blogpost van je bruiloft
Opstellen van je trouwalbum*
Jouw foto's (de digitale bestanden)
veilig gebackt up voor
6 maanden na de bruiloft
* Afhankelijk van welk pakket je neemt
Verbergen
03
Trouwalbum - Je belangrijkste momenten zorgvuldig bewaard

Is alle moeite en energie die je in de organisatie van je bruiloft stopt slechts voor een dag? Nee, zeker niet! Met trouwfotografie worden je meest waardevolle momenten vastgelegd. Maar het zou zonde zijn als jouw meest dierbare herinneringen vergeten worden doordat ze ergens op een oude harde schijf verdwijnen. De foto’s van de mooiste momenten van je leven verdienen het om tastbaar gemaakt te worden. Ze verdienen een bijzondere plek in je huis waar ze gezien en bewonderd kunnen worden. De plek die je foto’s verdienen is een prachtig handgemaakt trouwalbum.

leer trouwalbum op tafel
Lees wat anderen over mij zeggen - Testimonials

Lieve woorden

Iedereen houdt ervan om over zichzelf te praten, maar de woorden van anderen zijn krachtiger en soms liefdevoller dan wat je over jezelf zou kunnen zeggen.

Testimonial couple

Gemke & Bert

"Vanaf het eerste moment dat we met Mario contact hadden voelde het warm, liefdevol en eigen. Betrokken, maar onzichtbaar en op gepaste afstand, weet hij met zijn gave precies díe momenten vast te leggen die er echt toe doen. Hij kan exact de sfeer vangen en omzetten naar een beeld van een bijzondere dag of gebeurtenis. Mario heeft onze dierbaarste momenten omgezet in eerlijke, prachtige tastbare beelden, waar het lief, het leed en het leven van afspat. Wij zijn intens dankbaar dat hij onder andere aanwezig was bij ons huwelijk, maar later nog eens bij een bijzonder familiemoment met mijn ouders".

5 ster
Testimonial couple

Lente & Fred

"Liefste Mario, bedankt voor de foto's van onze trouw. We zijn er echt ongelooflijk blij mee! Ze brengen ons volledig terug naar het moment en alle emoties, waardoor we onze dag weer helemaal herbeleven en er van kunnen genieten.We willen je nog eens heel erg bedanken voor je enthousiasme en aangename manier van werken. Net als veel van onze gasten vonden we het heel fijn dat je op ons trouwfeest was. En we vinden de foto's prachtig 😁! Veel lieve groetjes".

5 ster
Testimonial couple

Annabelle & Philliep

"We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen voor ons huwelijk! Mario heeft prachtige foto’s gemaakt van ons, onze dierbaren en heeft bovenal de sfeer van de dag in zijn foto’s volledig weergegeven. Iedere keer als we de foto’s bekijken zien we nieuwe details & krijgen we een lach op ons gezicht. Naast een fantastische fotograaf is Mario ook een fijn en mooi mens. We bevelen deze fotograaf dan ook zeker aan. :-) Dank Mario!"

5 ster
Maar, hoe werkt het?!
Het is heel simpel!

Stuur mij een bericht en laat jouw naam, e-mailadres en trouwdatum achter. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op en plannen we een kennismakingsgesprek. Je kunt me ook altijd bellen als je dit prettiger vindt.

Persoonlijk, of via Skype of Facetime. Het is heel belangrijk dat je jouw fotograaf leert kennen. Je bruiloft is een belangrijke en intieme dag. Je moet dan ook volledig overtuigd zijn dat jullie een klik met mij hebben. Op onze afspraak kunnen we het hebben over jullie verhaal, jullie wensen en dromen.

Na onze afspraak is het tijd om jullie datum officieel te reserveren. Na dat jullie de datum gereserveerd hebben is de datum van jullie en van niemand anders.

Vanaf het moment dat jullie mij boeken ben ik er voor jullie. Bij mijn bruiloftspakketten horen een aantal contactmomenten. Deze zijn meestal via Skype. Hier kan ik jullie vragen beantwoorden en tips met jullie delen.

Eindelijk worden zoveel plannen en dromen werkelijkheid! En op deze dag zal ik er voor jullie zijn. Ik zorg dat alle mooie momenten, emoties en details voor altijd worden vastgelegd. Jullie hoeven alleen nog maar te genieten!

Samen gaan we aan de slag om jullie herinneringen een plek te geven die ze verdienen. Een album is de perfecte manier om jullie foto's te vereeuwigen!

Verbergen

De belangrijkste dag in je leven

verdient een trouwfotograaf die je kunt vertrouwen

Jij verdient het

Maar, hoe werkt het?!
Het is heel simpel!

Stuur mij een bericht, het maakt niet hoe, laat me jouw naam, e-mail adres en trouwdatum achter en ik neem zo snel mogelijk contact op met jou. Dan plannen we een kennismakingsgesprek. Je kunt me ook altijd gerust bellen.

Persoonlijk of via Skype of Facetime, het is heel belangrijk dat je je fotograaf leert kennen. Je bruiloft is een belangrijk en intieme dag, je moet volledig overtuigd zijn dat jullie en ik een klik hebben. Op onze afspraak kunnen we over jullie verhaal, jullie wensen en dromen.

Na onze afspraak is het tijd om jullie datum officieel te reserveren. Nadat jullie de datum gereserveerd hebben is de datum van jullie en niemand anders.

Vanaf het moment dat jullie mij boeken ben ik er voor jullie. Bij mijn bruiloft pakketten horen een aantal contact momenten. Dit zijn meestal via Skype, hier kan ik jullie vragen beantwoorden en tips met jullie delen.

Eindelijk worden zo veel plannen en dromen werkelijkheid! En ja, daar zal ik naast jullie zijn, op deze dag mogen jullie er volledig ervan genieten. Ik zorg dat alle mooie momenten, emoties en details voor altijd worden vast gelegd.

Samen gaan we aan de slag om jullie herinneringen een plek te geven die ze verdienen. Een album is de perfecte manier om jullie foto's te vereeuwigen!

is voor jou je bruiloft de aller mooiste

en misschien de aller belangrijkste
dag van je leven?

Dan je moet een fotograaf hebben die je kunt vertrouwen

Je dag verdient het beste

Jij verdient het

Je bruiloft is onvergetelijk

Maak het legendarisch!

Ben je klaar om het over je droombruiloft te hebben?

Neem hieronder contact met mij op!
Hoi, we zijn
en
en we hebben jou via
gevonden.
Wij vinden
mooi aan je foto's.
We willen graag weten of je nog op
beschikbaar bent om onze
bruiloft te fotograferen.
Graag willen we een kennismakingsgesprek met jou plannen,
Graag willen we een kennismakingsgesprek
met jou plannen, Onze e-mail adres is:
onze e-mail adres is
en onze telefoonnummer is
en ons telefoonnummer is:
We willen vertellen/vragen:
We willen ook graag vertellen/vragen:
We horen graag van jou!
We horen graag van jou!
Bedankt!
Jullie bericht is ontvangen!
Oeps! Jullie namen, trouwdatum en e-mail adres zijn verplicht om een bericht te sturen.
Hoi, wij zijn
en
en we hebben jou via
gevonden.
Wij vinden
mooi aan je foto's.
We willen graag weten of je nog op
beschikbaar bent om onze
bruiloft te fotograferen.
Graag willen we een kennismakingsgesprek met jou plannen.
Graag willen
we een kennismakingsgesprek
met jou plannen,
Ons e-mail adres is
en ons telefoonnummer is
We willen vertellen/vragen:
We horen graag van jou!
Bedankt!
Jullie bericht is ontvangen!
Oeps! Jullie namen, trouwdatum en e-mail adres zijn verplicht om een bericht te sturen.
Blog
Nieuw op mijn blog

Hier kun je lezen over mijn laatste werk, leven en projecten